Οι Gang Of Four φέρνουν τις "Dying Rays" τους στο 2020

Ακούστε σε τι δούλευε ο Andy Gill, λίγο πριν πεθάνει

news.team
news.team
Ο απροσδόκητος θάνατος του Andy Gill πριν 16 ημέρες, ξεκίνησε το 2020 με μια οδυνηρή απώλεια για τον alternative κόσμο, τερματίζοντας οριστικά την ιστορία των Gang Of Four.

Ως τελευταία τους δουλειά, πάντως, δεν θα καταγραφεί το άλμπουμ Happy Now του 2019, καθώς λίγο πριν τον θάνατό του ο Gill είχε μπει στο στούντιο με το υπόλοιπο γκρουπ για ηχογραφήσεις.

Τώρα, λοιπόν, δίνεται στη δημοσιότητα μια φρέσκια, εκ νέου ηχογραφημένη εκδοχή στο τραγούδι "The Dying Rays", που στην αρχική του εκδοχή βρισκόταν στο άλμπουμ του 2015 What Happens Next, αποτελώντας συνεργασία των Gang Of Four με τον Γερμανό τραγουδοποιό Herbert Grönemeyer: μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το "The Dying Rays" του 2020 προλογίζει ένα ΕΡ με τίτλο This Heaven Gives Me Migraine, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου από τη Gill Music Ltd.

«Ακόμα και στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δεν σταμάτησε να βάζει τις τελευταίες πινελιές στις ηχογραφημένες μίξεις», δήλωσε η γυναίκα του Andy Gill, Catherine Mayer, «γι' αυτό και δούλεψα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στη μπάντα ώστε να κυκλοφορήσουν τα κομμάτια και να εκπληρωθεί έτσι το όραμά του».

Διάβασε επίσης: Αν έχεις βαρεθεί απλά να βλέπεις τηλεόραση, σου έχουμε μία πιο διασκεδαστική λύση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παραγωγός πίσω από δίσκους μουσικών όπως ο Lou Reed, αλλά και μουσικός επιλεμητής για το SNL, έχασε τη μάχη με

Καφές, ντόνατς, κερασόπιτα και φύγαμε για την αποψινή προβολή που διοργανώνει ο τηλεοπτικός Dale Cooper...

Ένας από τους σπουδαιότερους αμερικανούς singer-songwriters και ο μουσικός για τον οποίο ο Dylan είχε πει ...

FEATURED TODAY

 

H Ελένη Τζαννάτου σβήνει κεράκια στην σειρά του David Lynch που στις 8 Απριλίου του 1990 άλλαξε την τηλεόραση όπως την ξέραμε και ...

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, βρήκε, μεταξύ άλλων, τον καλύτερο γυναικείο pop δίσκο που άκουσε μετά το Lemonade

O Άγγελος Κλειτσίκας ξεδιαλέγει 5+1 περιπτώσεις μουσικών που η εθελούσια κλεισούρα τους βγήκε σε καλό: από τους άσωτους Stones στη γαλλική Νίκαια, μέχρι τον

Top
0
Shares
0
Shares