Διονύσης Κώνστας

Διονύσης Κώνστας
Διονύσης Κώνστας
Από όταν τελείωσε τις μουσικές του σπουδές μέχρι σήμερα, συμμετέχει ανελλιπώς στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Έχει παίξει μουσική σε θέατρα, στούντιο ηχογραφήσεων και στάδια, μέχρι και σε ταράτσες πολυκατοικιών, αυλές ναών και παραλίες. Άλλοτε ως δουλειά και άλλοτε ως προσωπική ανάγκη, η ενασχόλησή του με τη μουσική σχεδόν τον αναγκάζει να έχει πάντα μαζί του ένα πρόχειρο ζευγάρι μπαγκέτες και ένα κλειδί για τύμπανα.
 
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ (μεταξύ άλλων). Όταν δεν ασχολείται με τα καλλιτεχνικά συνήθως τον βρίσκεις μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή να κάνει διάφορα· ή δεν τον βρίσκεις καθόλου, καθώς λατρεύει τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία λείπει.
 
Ακόμα δεν ξέρει πού θα τον βγάλει το καλλιτεχνικό του ταξίδι. Κρίνοντας όμως από τα λιμάνια τα οποία κατά καιρούς έχει πιάσει, σίγουρα του αρέσει η διαδρομή και δεν σκοπεύει να αποβιβαστεί σύντομα.

Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…